Despre noi

New Light Studio

Suntem o echipa mica de oameni pasionati cu studii in domeniu. Suntem absolventi ai facultatilor de film din Bucuresti. Ne intereseaza ca fotografiile si filmarile sa fie realizate intr-o maniera profesionista comform cerintelor oricarui client.

Dorim sa aveti parte de cele mai frumoase amintiri. Dorim sa lucram si sa colaboram cat mai mult. Am studiat imaginea din pasiune si am devenit profesionisti. Nunta este o poveste care trebuie relatata. Dorim sa relatam nunta voastra cu toate specificatiile si particularitatile ei.

Multi considera ca un eveniment este standard, dar se inseala. Fiecare nunta are personalitatea ei iar acest lucru trebuie evidentiat in fotografii si in filmare.

In cei cinci ani de experienta am colaborat nu numai pentru evenimente personale cat si pentru reclame, documentare si videoclipuri.

Servicii New Light Studio

FOTOGRAFIE

Fotograful nostru are peste 10 ani de experienta cu aproape toate tipurile de fotografie, de la fotografie eveniment, la fotografie produs si macro. Avem disponbil si un studio foto pentru proiectele dumneavoastra.

PRODUCTIE VIDEO

Ca absolvent UNATC, videograful nostru este capabil sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte ale clientului. In portofoliul lui se afla atat evenimente personale cat si reclame sau documentare. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

EDITARE FOTO / VIDEO

Noi ne ocupam atat de productia foto-video din teren cat si de post procesarea materialelor aferente unui proiect.